Vasárnap megcsináltam hát. T. azt mondta: évek óta nem ettem ilyen finom gombapörköltet. Hurrá! :) Végy nagyon sok hagymát, kicsit pirítsd, üvegesítsd meg olajon. Közben mosd meg, és vágd össze a gombát (nem kell nagyon apróra). Ha a hagyma már jó, szórj rá pirospaprikát, és dobd rá a gombát. A paprika védelmben kicsi vizet is érdemes alálöttyinteni, hogy ne keseredjen meg.Vasárnap megcsináltam hát. T. azt mondta: évek óta nem ettem ilyen finom gombapörköltet. Hurrá! :)

Végy nagyon sok hagymát, kicsit pirítsd, üvegesítsd meg olajon. Közben mosd meg, és vágd össze a gombát (nem kell nagyon apróra). Ha a hagyma már jó, szórj rá pirospaprikát, és dobd rá a gombát. A paprika védelmben kicsi vizet is érdemes alálöttyinteni, hogy ne keseredjen meg. Sózd még meg, és fed? alatt rotyoghat. Közben szaladj le a boltba tejfölért, ha elfelejtettél el?z?leg venni, a pasi majd felügyeli a cuccot. Ha kész a gomba, kicsi tejföllel és kicsi liszttel habard be, ha nagyon elf?tt a leve, tegyél bele vizet is, hogy legyen szaftja. Készíts hozzá galuskát, az alábbi dolgok tesz?leges arányú keverékéb?l: tojás, liszt, só, víz és tejföl. F?zd ki forró, sós, olajos vízben. ne felejtsd kis olajon megpirítani a galuskát. Én még ubisalit (:PPP) is csináltam hozzá.